Bahçelievler İlkokulu

WEB https://luleburgazbahcelievlerio.meb.k12.tr
Adres : Siteler Mah. Emel Cad. No.85 Lüleburgaz/KIRKLARELİ
VİZYON : Evrensel ilkeler ışığında, Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerleyen; Yaratıcı, üretken, kendine güvenen, katılımcı, sosyal açıdan yetişmiş, lider bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimiz için; İnsan haklarına saygılı, çağdaş, demokrasiye inanmış, toplumsal değerleri benimsemiş, sorumluluk duygusu gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamı hedef alan, bilgiye kolayca ulaşabilen, yeni bilgiler üretebilen, ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıyan ortamlar yaratmak için, VARIZ…
BAŞARILAR : Lüleburgaz´da 2011 yılında yapılan Okullar arası bilgi yarışmasında Okulumuz İlçe Birincisi oldu. Öğrencimiz Abdullah Veli ALP Taekwondoda 2011 Türkiye 2. ve İl Birincisi oldu. Öğrencimiz Aleyna KOCA, SBS 2011 de Türkiye Birincisi oldu.

Saatler : 08.40-17.00
Isınma : kaloriferli(Doğal gaz)
Servis :
Ulaşım : Şehir içi minibüs(Kurtuluş)
Yerleşim Yeri : Siteler Mah. Emel Cad. No.85 Lüleburgaz/Kırklareli
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol